Bergvärme

Bergvärme i Stockholm

I en tid där allt fler söker efter billigare energi till sina hus så är bergvärme ett självklart alternativ. Bergvärme är dessutom ett miljövänligt val av energi och att på detta sätt kunna slå två flugor i en smäll är något som är väl värt att överväga som husägare.

För att kunna förse ett hus med bergvärme så krävs det dock att man borrar en så kallad energibrunn, ett flera hundra meter djupt hål ner i berget, varifrån värmepumpen för upp bergvärmen till huset, förstärker den via en värmeväxlare och överför till husets vattenburna värmesystem.

Vi både borrar och installerar

Bergvärme innebär en ganska hög initial kostnad där man måste betala för både själva borrningen, inköp och installation av värmepump samt efterarbete. Bergvärme tar sedan några år innan det börjar betala sig, men kan sedan sänka fastighetens energikostnader med så mycket som 80%.

Genom att kontakta oss för arbetet med installation och brunnsborrning i Stockholm så kommer du att kunna komma billigare undan än om du kontaktar flera olika företag för varje liten detalj. Vi kan även hjälpa till med att undersöka hur ditt hus ser ut och om bergvärme fungerar för just dig eller om du ska söka efter någon annan alternativ energikälla.

Bra för både plånboken och miljön

Att välja bergvärme till ditt hus kan vara lösningen på en skenande energiräkning och du kan räkna med en glad överraskning varje gång räkningen dimper ner efter att bergvärme installerats. Att dessutom miljön tjänar på det är ytterligare ett skäl till varför denna energikälla är ett utmärkt val.

Låt oss sköta borrning och installation av din bergvärme och njut därefter av en tjockare plånbok och av en bättre miljö. Låt inte den initiala kostnaden skrämma dig – se denna som en investering för framtiden. Vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm och vi ser fram emot att få hjälpa dig med din bergvärme så snart som möjligt.

Specialist på borrning av energibrunnar