Brunnsborrning Stockholm

Bäst på avancerad borrning

Tjänster

Mälaröarnas Brunnsborrning är också medlemmar i Geotec - Svenska Borrentreprenörers Branschorganisation. 

Vi levererar alltid högsta möjliga kvalitet på arbeten och material. För att du tryggt ska kunna vända dig till oss lämnar vi även långtgående garantier på arbete och produkter.

Av oss får du garantier för att kostnaden inte överstiger det maxpris som står i offerten och en garanti för att borrhålet levererar. 

Vatten- och energibrunnar

De tjänster vi i första hand tillhandahåller är borrning av energi- och vattenbrunnar. Energiborrning innebär som regel borrning av mycket djupa borrhål för installation av bergvärme. Vi har omfattande erfarenhet av den här typen av arbeten och kan hjälpa dig med hela bergvärmeprojektet, från projektering till installation av en väldimensionerad bergvärmepump.

Allt fler privatpersoner väljer att byta ut sin gamla panna – oavsett om det är direktverkande el eller oljepanna – till bergvärme. Det är en investering som betalar sig själv inom ett fåtal år tack vare de enorma energibesparingarna jämfört med alternativen. Våra erfarna brunnsborrare använder modern utrustning och miljövänlig teknik för att garantera att ditt borrhål levererar som avsett. Bergvärme fungerar bäst i kombination med vattenburen värme. Om du redan har vattenburen värme innebär det att initialkostnaden blir lägre, men det går naturligtvis också att byta ut direktverkande radiatorer mot vattenburna för en mer långsiktig besparing.

Om det är en vattenbrunn du behöver har vi expertisen och utrustningen som behövs för att göra jobbet snabbt och effektivt, med ett utmärkt resultat. Vi har borrat vattenbrunnar sedan 1977 då firman grundades, vilket innebär att du knappast hittar en mer erfaren leverantör när det kommer till borrning av vattenbrunnar.

Välkommen att kontakta oss och få en kostnadsfri offert!